Culturele Manifestatie Etten-Leur, CUMEL, had in 2006 een deelproject in de Lambertuskerk in Etten-Leur: een tentoonstelling van schilder Peter Jochems met werken van Rembrandt van Rijn, in combinatie met drie lezingen, een muzikale omlijsting en scholenbezoek. Het project was een succes: zowel voor wat betreft de belangstelling (in drie weken tijd ongeveer 2000 bezoekers) als de samenwerking tussen de organisatoren en pastor van de kerk.

 

Ieder seizoen stellen we met veel plezier en toewijding ons programma samen. Een programma dat soms bruist, dan weer ingetogen is of verdiepend of een combinatie van dat alles, steeds op het grensvlak van kunst, cultuur, zingeving en spiritualiteit.

Gezien het animo voor en de reacties op onze activiteiten, voorzien we blijkbaar nog steeds in een behoefte en hebben we het gevoel dat jullie onze inspanningen waarderen. Maar… we kunnen wat meer man- en/of vrouwkracht gebruiken.

 DOOR STELLA MARIJNISSEN OP 25 APRIL 2017 ALGEMEEN

ETTEN-LEUR – Al tien jaar lang zet een groep enthousiaste mensen zich in voor de inwoners van Etten-Leur op gebied van kunst, cultuur, spiritualiteit en zingeving. Zij doen dit onder de naam ZIEL ofwel Zin In Etten-Leur. Vanuit een jaarlijks thema wordt twee maal per jaar een wisselend programma aangeboden. Nieuw dit jaar is het Café de Kleine Waarheid, een avond om met elkaar van gedachten te wisselen en een andere kijk te krijgen op de stellingen die voorbij komen.

PERSBERICHT

Op vrijdag 11 november 2016 mocht Patricia van Vliet van Monuta Patricia van Vliet (uitvaartverzorgster voor Etten-Leur, Prinsenbeek, Zundert e.o.) als ambassadeur van het Monuta Charity Fund een cheque ter waarde van € 2000,- overhandigen aan Myriam Verwiel van Stichting ZIEL.

 

Zin In Etten-Leur is een ANBI: een algemeen nut beogende instelling, die geen winst oogmerk heeft. Via de links hieronder krijg je inzage in resp. de statuten, het beleidsplan en de meest recente jaarrekeningen van de stichting.

©copyright
De informatie op deze site valt onder het auteursrecht van Zin In Etten-Leur.

disclaimer
Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.

eindredactie
Zin In Etten-Leur

website
Hans van Praat

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren