Ieder seizoen stellen we met veel plezier en toewijding ons programma samen. Een programma dat soms bruist, dan weer ingetogen is of verdiepend of een combinatie van dat alles, steeds op het grensvlak van kunst, cultuur, zingeving en spiritualiteit.

Gezien het animo voor en de reacties op onze activiteiten, voorzien we blijkbaar nog steeds in een behoefte en hebben we het gevoel dat jullie onze inspanningen waarderen. Maar… we kunnen wat meer man- en/of vrouwkracht gebruiken.

Met elke ondersteuning zijn we blij: wellicht ben je goed in het schrijven van teksten, in PR of in het contact maken met mensen. Misschien vind je het juist fijn om je handen te gebruiken en eenmalig of vaker mee te helpen op de dag dat een activiteit plaatsvindt. Maar je bent vooral ook van harte welkom om mee te denken en een tijdje mee te lopen met de programmagroep, om te zien hoe het programma en de activiteiten tot stand komen en wat jij daaraan zou kunnen en willen bijdragen.

Kriebelt er iets na het lezen van het bovenstaande? Twijfel dan niet, maar bel gewoon met Quinten van de Rhoer op 0630751529 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij kijken uit naar je reactie...

Hartelijke groet,

Zin in Etten-Leur

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren