Binnenkort

Geen activiteiten gevonden

Zondag 15 maart 2015
Tijd: 15.00 - 16.00u.
Cecile Aanraad: vanuit het hart
Van Goghkerk, Markt 1, 4875 CE Etten-Leur (ingang Raadhuisplein)

Entree: € 7,50 inclusief consumptie bij aanvang


Een intieme beleving, noten recht uit het hart, luistermuziek die je aanraakt: dat is waar een concert met singer songwriter Cecile Aanraad gerant voor staat.


Zin in Etten-Leur wil dit jaar met het thema ‘In een ander licht’ een andere aanvliegroute nemen en zaken ook vanuit een ander perspectief ervaren en bekijken. Onze tijd vraagt nuance, vraagt om vanuit verschillende perspectieven te kijken. Dat zou je meergelaagdheid kunnen noemen. Cecile Aanraad laat ons als vanzelf, bij momenten, in een andere laag terecht komen. Ze zingt Nederlands repertoire, eigen teksten en covers, o.a. van Herman van Veen, die ze afwisselt met in het Sanskriet gezongen mantra’s. Melodieën die je dragen, om even stil bij te worden, wisselt ze af met haar eigen teksten, waarin speelsheid en lichtheid.

De muzikale begeleiding is in handen van pianist en gitarist Joost van den Berg. Hij heeft o.a. meegewerkt aan enkele landelijk bekende musicals en is als arrangeur en dirigent betrokken geweest bij diverse theateruitvoeringen. Zin in Etten-Leur had Cecile en Joost al langer op haar verlanglijst staan en nu is het dan zover. Op 15 maart a.s. om 15.00 uur zijn zij te horen in de Van Goghkerk in Etten-Leur. Een aangename, warme plek, met vensters geïnspireerd op werk van Vincent Van Gogh en met een mooie akoestiek. Ook zin om je mee te laten voeren op de klanken?

Aanmelden : op 076-5022640 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.