Binnenkort

Geen activiteiten gevonden

Vrijdag 10 april 2015
Tijd: welkom vanaf 19.15u.; zingen van 19.30 - 21.30u.
Zingen met Ziel
Lambertuskerk, Markt 62, 4875 CG Etten-Leur

Entree: € 6,-

Vaak laten we ons door de alledaagse dingen opslokken, we voelen een drempel om met andere mensen te zingen omdat we opzien tegen het oefenen en stukken instuderen of het idee hebben dat onze stem niet mooi genoeg is. Maar wat gebeurt er als op een avond even die drempels er niet zijn? Als dat verlangen om te zingen tot klank wordt, voorbij de woorden?

 

Op deze avond willen we eenvoudige liederen tot bloei brengen. Ieder naar eigen kunnen. Je onvermogen is net zo welkom als je vermogen om te zingen. Mooi is dat wat echt uit jou komt, anders gezegd: niet-mooi is vaak het allermooiste. Wellicht kom je moe aan, maar je gaat uitgerust naar huis.

Madeleine Ingen Housz werkt binnen ‘PassieProjecten’ met zang en stem. Zowel in vrije tijd als in het bedrijfsleven. Soms met heel grote groepen, soms individueel, soms improviserend, of met liedjes van `niets`, soms met `grote werken van grote meesters`zoals Mattheus Passion, Messiah. Maar op avonden als deze werkt ze juist met kleine werken van ... ja, van wie eigenlijk? Zingen vanuit de ziel. De mooiste stilte vindt ze die stilte die voorkomt uit een uitbundig of intens gezongen lied. Humor en spiritualiteit reiken elkaar vaak de hand. Madeleine woont en werkt in Driebergen en komt graag naar Etten-Leur.