Binnenkort

Geen activiteiten gevonden

Vrijdag 25 september, 23 oktober & 27 november 2015
Tijd: 19.30 u.
Zingen met Ziel
Lambertuskerk, Markt 62, 4875CG Etten-Leur
Entree: € 7,50
AANMELDEN

 

Ook in het najaar zingen met Madeleine Ingen Housz!  Iedere 4e vrijdag in de maanden september, oktober en november ben je van harte welkom om mee te komen doen. In het voorjaar hebben we voor de eerste keer "Zingen met Ziel" geïntroduceerd. Het werd een groot succes.

 

Onder de enthousiaste leiding van Madeleine zongen alle aanwezigen twee uur lang verschillende liederen, soms hele korte met eenvoudige teksten, soms meerstemmige, waarbij de groepen elkaar vonden in prachtige klankkleuren. Begeleiding op accordeon was van Loes Dircken-de Rooij. Een van de deelnemers zei aan het eind: "Heerlijk, dit zou ik iedere week wel willen doen!" Een voldaan gevoel, dat door alle aanwezigen werd gedeeld.

Dit najaar zingen we weer:  ieder naar eigen kunnen, niemand hoeft een drempel te voelen met het idee dat zijn/haar stem niet mooi genoeg zou zijn.  De stemmen klinken samen en nodigen uit om mee te zingen

Madeleine Ingen Housz werkt binnen 'Passie Projecten' met zang en stem. Zowel in vrije tijd als in het bedrijfsleven. De mooiste stilte vindt ze de stilte die voortkomt uit een uitbundig of intens gezongen lied. Humor en spiritualiteit reiken elkaar vaak de hand.