Binnenkort

Geen activiteiten gevonden

Zin om deel te nemen aan de programmagroep Zin In Etten-Leur?  We zijn nu met een groep van 6 mensen en we willen graag met 7 of 8 mensen werken. We zoeken mensen met affiniteit met de thema’s kunst, cultuur, zingeving en spiritualiteit. En mensen die bereid zijn praktische dingen te doen. Er zit geen vergoeding aan. Het gaat om het plezier hiermee samen bezig te zijn. In een gesprek met één of twee mensen van ons kun je een eerste indruk krijgen. Kom gerust eens kijken op een vergadering of activiteit of het bij je past. Contact: Quinten van de Rhoer tel 06-30751529 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zie ook www.zininetten-Leur.nl of Facebook.

Hoe werken we?

Het bedenken,  voorbereiden en begeleiden van activiteiten kost best de nodige inspanningen. We komen om de drie weken op donderdag een paar uur samen, met een terugblik en om vooruit te kijken. En tussendoor werken we in koppels en soms met z’n allen aan de voorbereiding en uitwerking van ons jaarprogramma. Het is typisch pieken en dalen werk. Reken op gemiddeld een halve dag per week tussen september en juli.

Wat doen we?

De grote woorden kunst, cultuur, filosofie, zingeving en spiritualiteit maken we praktisch met laagdrempelige activiteiten zoals tentoonstellingen, muziek, toneel, dans, lezing, workshops e.d.. Je denkt mee welke activiteiten jij leuk zou vinden, welk onderwerp je belangrijk vindt, waar je tijd aan wil besteden en met wie uit de groep je dat wil doen. Met nieuwe leden komen soms verrassend nieuwe ideeën aan bod en worden wellicht nieuwe activiteiten geboren. Daar zijn we heel nieuwsgiering naar.

Wij kijken uit naar je reactie...

Hartelijke groet,

Zin in Etten-Leur

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren