Binnenkort

Geen activiteiten gevonden

Woensdag 24 februari, 16 maart & 30 maart 2016
Tijd: 19.30u - 22.00u

Zoek de verbinding - workshop
Pastorie Lambertuskerk, Markt 60, 4875 CG Etten-Leur
Entree: € 7,50 per avond


Wanneer 10% van de mensen verbindend communiceert, is er vrede in onze wereld.  - Marshall Rosenberg


Op drie avonden maken we onder begeleiding van Brigitte Brugger kennis met het model van Geweldloze Communicatie en gaan we ook oefenen met (eigen) situaties. Langzaam maken we onszelf de vier pilaren van het model eigen en zien en horen we steeds beter welke houding en taal ons mensen verbindt en welke ons scheidt.

Raak je ook soms gefrustreerd, verdrietig of vertwijfeld, omdat je in een gesprek niet de verbinding voelt, die je graag zou willen?

Kom en verwonder je dan ook over de handvatten die het model van Marshall Rosenberg (grondlegger van Geweldloze Communicatie) ons biedt om die verbinding steeds opnieuw te zoeken en aan te gaan. We kijken naar wat er echt in ons en in de ander leeft en wat we nodig hebben en leren dat zodanig onder woorden te brengen, dat er wezenlijk contact ontstaat.

Brigitte Brugger is docent, coach en trainer. Ze begeleidt met name mensen die op zoek zijn naar zingeving en betekenisvolle relaties met anderen. Geweldloze Communicatie blijkt vaak een sleutel die oude patronen kan doorbreken en nieuwe deuren kan openen.

Aanmelden bij voorkeur voor alledrie de avonden, omdat die één geheel vormen.