Binnenkort

Geen activiteiten gevonden

Vrijdag 30 september, 28 oktober en 25 november 2016
Tijd: welkom vanaf 19.15u.; zingen van 19.30 - 21.30u.
Zingen met Ziel
Lambertuskerk, Markt 62, 4875 CG Etten-Leur
De 3 avonden vormen één geheel

Entree: € 8,50 per avond


Op veler verzoek organiseren we dit najaar rondom het thema "vrijuit zingen" weer drie keer zingen met ZIEL, onder begeleiding van Madeleine Ingen Housz.
Om deel te kunnen nemen, hoef je niet te kunnen zingen of verstand van muziek te hebben: de klank van alle stemmen samen klinkt zo goed, dat het uitnodigt om mee te doen!

Aan het eind van een eerdere avond met Madeleine zei een deelnemer: "Heerlijk, dit zou ik iedere week wel willen doen!" Een voldaan gevoel dat door alle aanwezigen werd gedeeld.

De drie avonden vormen samen één geheel. Indien niet mogelijk kun je natuurlijk ook één of twee avonden komen. Elke avond duurt 2 uur, waarbij je al zingend verschillende liederen leert: soms hele korte met eenvoudige teksten, soms meerstemmige melodieën en soms teksten met een spirituele betekenis. Madeleine laat je bovendien verschillende mogelijkheden van je stem ontdekken: van uitbundig tot verstild in jezelf zingen.

Madeleine Ingen Housz werkt binnen ‘PassieProjecten’ met zang en stem, zowel in haar vrije tijd als in het bedrijfsleven. De mooiste stilte vindt ze die stilte die voorkomt uit een uitbundig of intens gezongen lied. Humor en spiritualiteit reiken elkaar vaak de hand.