Binnenkort

Geen activiteiten gevonden

Zondag 12 februari 2017
Tijd: 15.00u - 16.30u
"Mijn hart woont elders"

Locatie: Lambertuskerk, Markt 62, 4875 CG  Etten-Leur
Entree: € 10,-
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op 076-5022640 

Wat houdt je op de been als je je veiligheid, je vrijheid en je familie verliest en niet anders kunt dan vluchten?


Ga met ons mee naar een andere kant van "de glazen brug", naar het waargebeurde verhaal van twee mensen die elkaar toevallig ontmoeten in een wachtkamer ergens in Nederland. Ze delen hun verscheurdheid en verlangen. Maar ze vertellen ook over hun bijzondere ervaringen en de hoopvolle verhalen die ze hoorden als kind. Wat leeft er in het hart van de ander? Wat maakt dat mensen ergens "vreemd"of "thuis" zijn? Een verhaal dat raakt in het hart.

"Ik ben niet als vluchteling geboren, het is me overkomen."

De vertellers
Twee professionele vertellers brengen deze theatrale vertelvoorstelling: Pauline Seebregts en Gottfrid van Eck, waarbij de laatste de voorstelling ook muzikaal begeleidt. Gottfrid en Pauline hebben elk eerder een voorstelling gegeven bij ZIEL. Nu hebben ze hun verhalen samengebracht en komen ze samen. Dat deden ze eerder in 2007 in het verhalenprogramma "S.O.S." voor het internationale Healing Words Festival in Galilea, Israël.
Beiden hebben hun sporen reeds verdiend als professionele vertellers. Pauline is een zeer veelzijdig storyteller en haar verhalen worden vaak ervaren als "entertaining wisdom". Gottfrid is gespecialiseerd in volksverhalen, sagen en legenden en is een verdienstelijk Klezmermuzikant."Mijn hart woont elders" werd eerder succesvol gespeeld in o.a. Den Haag, Nijmegen, Zwolle, Hilversum, Delft en Utrecht.