Binnenkort

Geen activiteiten gevonden

Winterwendewandeling

Vieren we kerstavond of zullen we dit jaar de dag van het licht vieren met een wandeling op de kortste dag? De zon gaat weer langer schijnen, maar we zitten nog in het hartje van de winter. De natuur is tot rust gekomen en bereid zich zo voor op een nieuwe uitbundige warmere periode. Samen met een gids laten we iets van die sfeer tot ons doordringen. De dagen van overvloed aan eten en drinken komt er aan, maar nu nemen we even de tijd om ook tot rust te komen. Midden in het Pannenhoef staat de Zwarte Schuur. Met daarnaast het bakkershuisje, waar vrijwilligers ook echt brood bakken in een ouderwetse oven gestookt op hout uit het bos. Of we dat 22 december ook krijgen is nog niet zeker. Maar wel lijkt het of de tijd even heeft stilgestaan. Trek iets warms aan, want de schuur is wel verwarmd maar kan toch fris zijn. Met Glühwein, koffie en kerststol verwarmen we ons ook. We verwachten een mooie wandeling in het stille bos en nog even gezellig iets drinken en eten na afloop. Kinderen zijn welkom, gratis.   

Parkeren ‘Het Vaartven’. Sla af naar Pannenhoefselaan op de Ettensebaan tegenover afslag Aardbeienboerderij. Even verder links de parkeerplaats. Loop de Pannenhoefselaan (breed zandpad) verder tot de Zwarte Schuur.

Datum: zondag 22 dec.

Tijd: 14.00-16.00 u.

Locatie: De Zwarte Schuur, Pannenhoef 4 Rijsbergen

Aanmelden mag: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Toegang: 7 euro